ZAFER PARTİSİ: 'BELEDİYE İZMİRLİLERE ÇİLE ÇEKTİRİYOR'

ZAFER PARTİSİ: 'BELEDİYE İZMİRLİLERE ÇİLE ÇEKTİRİYOR'

Zafer Partisi: 'Belediye İzmirlilere çile çektiriyor'

A+A-

Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Naşit Birgüvi İzmir’in son dönemlerinde birçok metro istasyonunda yaşanan yürüyen merdiven ve asansör problemlerine dikkat çekerek, eleştiri oklarını Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’a yöneltti.

Birgüvi açıklamasında İzmirlilerin son dönemlerinde bir türlü giderilemeyen merdiven ve asansör problemleri nedeni ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin başta engelli vatandaşlar olmak üzere tüm İzmirlilere çile çektirdiğini söyledi. Naşit Birgüvi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay göreve geldiği günden bu yana İzmir için bir çivi çakmıyor. Hizmet etmek bir yana mevcut sistemlerde ortaya çıkan arızaların da bir türlü giderilmediği ve sorunların çığ gibi büyüdüğü bir döneme tanıklık ediyoruz. Bunun en son örneğini de metro istasyonlarında yaşıyoruz.

Bu sıcak yaz günlerinde birçok metro, İzban ve üst geçitlerde yürüyen merdiven ve asansörlerin arızalı olduğu bilgisi geliyor. Basmane, Bölge, Üçyol, Fahrettin Altay, Çankaya, Şemikler İzban gibi kentin en işlek istasyonlarında yürüyen merdiven ve asansörlerdeki problemler aylardır çözülmüyor. Asansörlerin ve yürüyen merdivenlerin ikisinin de çalışmaması nedeni ile metroyu hiç kullanamayan engelli vatandaşlarımız var. Bu kentin insanları sizin yönetiminizde artık çile çekiyor. Bakım-onarım hizmetini ihale ettiğiniz şirketi ve sizi hizmete davet ediyorum. İzmirliler de artık sizden gerçek anlamda hizmet bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.