YİNE EKOL HASTANESİ..YİNE KORKUNÇ İDDİA...İKİ GÖZÜMÜ EKOL GÖZ HASTANESİ'NDE KAYBETTİM..

YİNE EKOL HASTANESİ..YİNE KORKUNÇ İDDİA...İKİ GÖZÜMÜ EKOL GÖZ HASTANESİ'NDE KAYBETTİM..

Varan-2 Yine Ekol Göz Hastanesi, yine korkunç iddia. İki gözümü Ekol Göz Hastanesi'nde kaybettim.

A+A-

Daha önce Menemen'deki Sada Hastanesi'ne yapılan 147 milyon liralık yolsuzluk operasyonuyla gündeme gelen Ekol Hastanesi yine skandal iddialarla sarsılıyor. Bir hafta önce seri tedaviler uygulanan bir çocuk annesi Betül Yalçın'ın kör olmasının ardından bir başka skandal daha gündeme bomba gibi düştü. Ekol Göz Hastanesi'nde ameliyat olan iki çocuk annesi  Zahide Tağa'da Mehmet Baz'a ait olan Ekol Göz Hastanesi'nde aynı Betül Yalçın'ın görme yetisini kaybettirdiğini iddia ettiği doktor G. E'nin yaptığı ameliyat sonrasında her iki gözünü ameliyat sonrası kaybettiğini açıkladı. 

Zahide Tağa kendi gibi görme yetisini kaybettiği Betül Yalçın'ın gazeteci eşi Aydan Yalçın'a yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“Bende tavuk karası denilen bir hastalık vardı. Yıllarca bu hastalık ile yaşıyordum sürekli kontrollere gidiyordum. Bir müddet sonra Ekol Göz Hastanesini randevu alıp gittim. Doktor Gökhan E. ye numara randevu aldım ve muayene oldum. Doktor G.E bana “sen de Tavuk Karası falan yok senin kataraktın tabaka gibi olmuş ameliyat ile alırız onu şuan gördüğünden yüzde 30 daha iyi görürsün ve gözlük kullanmana gerek kalmaz, 15 dakikalık bir ameliyat çok kolayca hallederiz” dedi. Eşim ile konuştuk ve doktor G.E'nin emin tavırları ve söylemlerinin ardından güvenerek ameliyata karar verdik”

GÖZ YAVAŞ YAVAŞ ALIŞACAK DEDİLER

İlk başta bir gözüme operasyon yaptı, ilk kontrolde ben bir şey görmüyorum dediğinde zaten göz yavaş yavaş alışacak 2-3 ay içinde net göreceksin dedi. Bizde buna istinaden bekledik ve ertesi hafta ikinci gözümden operasyon geçirdim. Oda aynı oldu hiç bir şey görmemeye başladım. Bunun üzerine aynı hastanede bana 'KÖK Tedavisi' dedikleri tedaviyi S adlı doktor uyguladı. Kolumdan kan alıp gözüme enjekte ettiler, normalde 3 seans yeterli oluyormuş bana 14 hafta boyunca her hafta yaptılar ve her uygulamada o zamanın parası 500 TL aldılar. Hepsini nakit ödedik. 14. hafta da artık paramız kalmadı, oğlumun altın künyesi vardı onu bozdurduk. Paramız başka yok deyince bir daha tedavi etmediler,

SAVCI BEY BİZE 'BUNLAR ÇOK GÜÇLÜ' DEDİ

Şikayette bulunmak için Savcılığa gittik dilekçemizi okuyan Savcı bana döndü “kızım çok güçlü bir avukatın varsa dava aç yoksa karşındaki kişiler çok güçlü bir şey elde edemezsin” dedi bunun üzerine paramız olmadığı için bizde dava açamadık. Bu olayın üzerinden tam 7 yıl geçti, o zaman 34 yaşındaydım, 2 çocuğum var biri 2 yaşında diğeri 7 yaşındaydı, ben çocuklarımın yüzlerini göremiyorum, onlara yeterince bakamıyorum allah razı olsun eşimden her şey ile o ilgileniyor, psikolojik tedaviler gördüm hem de sadece ben değil çocuklarımın da psikolojisi bozuldu, ailemiz alt üst oldu

Sizin daha önce yaptığınız haberi bana söylediler, benim gibi demek başka insanlarında başına geldi, bir daha kimsenin başına gelmesin istiyorum geçte olsa bende dava açıyorum, sorumluluğu olanlar cezalarını çeksin' diye konuştu.

AMELİYATTA ÖLÜM

Öte yandan Ekol Hastanesi'nde estetik ameliyatı sonrası bazı hastaların hayatlarını kaybettiği de öğrenildi. Vatandaşların şikayetlerine karşın Sağlık Bakanlığı ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün ne yapacağı veya bu güne kadar ne yaptığı merak konusu oldu.

Yine karşı görüş almak istediğimiz hastane yetkilileri açıklama yapmadı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.