NE DEDİYSEK O... KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KOLTUĞUNA ARZU GÜNAYDIN ATANDI

Ne dediysek o! Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın atandı.

Etki Haber'in günler önce duyurduğu atama gerçekleşti.

Karşıyaka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde boşalan müdürlük koltuğuna Arzu Günaydın atandı. 13 Şubat 2025 tarihinde göreve başlayan Günaydın, atamasının ardından bir açıklama yaptı.

Günaydın, açıklamasında, “Şahsıma bu görevi layık gören Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Yusuf TEKİN’e, İl Valimiz Dr. Süleyman ELBAN’a ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Ömer YAHŞİ’ye saygı ve şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Eğitimdeki hedefleri hakkında da konuşan Günaydın, “Milletimiz, merhamet, iyilik, doğruluk, çalışkanlık ve güzellik gibi değerler üzerinde yükselen bir medeniyet mirasına sahip. Türkiye Yüzyıl’ında eğitim adına kararlı adımlarla geleceğe hazırlanmaktadır. Bizim amacımız, insani, millî ve manevi değerlere sahip, kültürünü özümsemiş, ilimde lider, teknolojide öncü, etkili iletişim becerilerine sahip bir nesil yetiştirmektir.” ifadelerini kullandı.

Günaydın, tüm öğretmen, veli ve öğrencilere işbirliği ve destek çağrısında bulunarak, “Bu süreçte tüm öğretmen arkadaşlarımızın, velilerimizin ve öğrencilerimizin katkı ve destekleri bizim için büyük önem taşımaktadır. Hep birlikte ilçemizin eğitimini geliştirmek için el birliğiyle çalışacağız. Yeni dönemde eğitimdeki başarılarımızı birlikte artıracağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Arzu Günaydın, Karşıyaka’da eğitimdeki başarıları artırmayı hedefliyor.

Güncel Haberleri

78 CANI BÖYLE YAKMIŞLAR...MÜHENDİSLER AÇIKLADI
BORNOVA'DA YAŞLILARA YEMEK HİZMETİ
CEMİL TUGAY HIZIR ORUCU LOKMASINA ORTAK OLDU
ALİAĞA'DA SIFIR ATIK FARKINDALIĞI
CEMİL TUGAY GENÇLİK EYLEM ÇALIŞTAYI'NDA KONUŞTU