AK PARTİLİ İNAN'DAN CHP İZMİR İL BAŞKANI ASLANOĞLU'NA 'YETERSİZ HERİF'

AK Partili İnan'dan CHP İzmir İl Başkanına ' Vatan, bayrak düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, kendisinin “Tarım Bakanlığımız her yerde mücadele ortaya koyuyor. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri görevlerini yapmakta çok yetersiz kalmış. Müdahale etmekte geç kalmış." açıklamasına tepki gösterip ““İzmir itfaiyesi orman yangınlarında yetersiz kaldı diyen cahil, İzmir İtfaiyesi Ateş Savaşçıları ile gurur duyuyoruz” diyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na sert cevap verdi.

AK Partili İnan, sosyal medye hesabından İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Strateji Daire Başkanı Adem Kurtar’ın “Lice’de Katliam var” “DirenKobani” “Deblet Öldürür Medya Susturur” paylaşımlarını gösterek Şenol Aslanoğlu’na seslendi:

“Gördük senin ateş şavaşçılarını yetersiz herif… Ne kadar terör sempatizanı, devlet düşmanı varsa hepsi himayenizde. Sonra ‘neden yangını söndüremiyoruz?’ diye düşünüp durmayın. Türkiye düşmanlarını, vatan düşmanlarını, bayrak düşmanlarını, din düşmanlarını beslemekten başka bir vasfınız yok. Sizin derdiniz hiçbir zaman İzmirliler olmadı. İzmir’e YAKIŞMIYORSUNUZ!

Siyaset Haberleri

SAADET PARTİSİ İZMİR İL BAŞKANI MUSTAFA ERDURAN: 'ÖLÜ BALIKLAR SİNEKLERİN ÇOĞALMASINA NEDEN OLDU'
TKP: ' İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜTEAHHİTLERE PARA KAZANDIRMA İŞLERİNİ BIRAKMALIDIR' .HALK YOL KAPATTI
ÇİĞLİ BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞA: '3 AY HAPİS YATARSINIZ' KASAYI SANKİ VATANDAŞ BOŞALTTI
CEMİL TUGAY'DAN BALIK ÖLÜMLERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA...ÇARPTIRILIYOR. EL İNSAF...
ÇİĞLİ'DE MEMURLARI SEVİNDİREN İMZA