AK PARTİLİ İNAN: 'ÖZGÜR ÖZEL ÖYLE; SAÇLARI BOYAYIP GÖZLÜK ÇIKARTMAYLA OLMUYOR BU İŞLER'

AK PARTİLİ İNAN: 'ÖZGÜR ÖZEL ÖYLE; SAÇLARI BOYAYIP GÖZLÜK ÇIKARTMAYLA OLMUYOR BU İŞLER'

AK Partili İnan'dan Özgür Özel'e 'Saç boyatmakla olmuyor bu işler'

A+A-

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Kaya Termal Otelde gerçekleştirilen AK Parti İzmir İl Danışma Toplantısında konuştu. 

İnan, AK Parti’nin 23 yaşında olduğunu ve bu süre boyunca sadece maddi yatırımlar değil, zihni bir devrim de gerçekleştirdiklerini söyledi; “Biz; sadece barajlar, şehir hastaneleri, spor tesisleri, kültür merkezleri yapmadık. sadece Marmaray, Avrasya tüneli, Yavuz Sultan Selim köprüsü, Fatih Sultan Mehmet ve tüm dünyanın hayranlık duyduğu Çanakkale köprüsü, dünyanın en büyük havalimanını yapmadık. biz bir zihniyet devrimi gerçekleştirdik. Fakat değiştiremediğimiz tek şey ana muhalefetin genetiği oldu.” dedi.

 

Konuşmalarında İzmir Fuar açılışından da bahseden İnan, “İzmir Fuarı… Türkiye’nin bir değeri…Oyun bahçesine çevirdiler. Biz ise İzmir Fuarına Cumhurbaşkanı başkan yardımcımızla katılarak temsilde en üst düzeyde İzmir’de olarak İzmir fuarına verdiğimiz değeri gösterdik. İzmir fuarının itibarı dün gece itibariyle ak parti tarafından korunmuştur. Onlar kaçak açılış yapmaya kalkışarak , 93 yıllık bir geleneği bozmaya çalıştılar. bozdurmadık. Ama açılışınız kaçak olursa yanınıza oturan ise kriminal bir ahlaksız olur. onu da kaçak açılışın onur konuğu yaparsınız!” dedi.

 

Konuşmalarında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenen İnan; “Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş” derler. Birkaç belediye fazla aldınız diye havalandınız. 2028 seçimlerinde bu milletin tokadını yine yiyeceksiniz! Bu millet seni de o yanına oturttuğun terbiyesiz malum şahısla birlikte göndermesini çok iyi bilir ‘özgür’ özel… Öyle; saçları boyayıp gözlük çıkartmayla olmuyor bu işler!” dedi.


 

Geçtiğimiz günlerde hakaret etmeden suçlanan ve cezaevine giren Dilruba Kayserilioğlu’nun onur konuğu olarak misafir edilmesini eleştiren İnan; “Bir ak partili ‘’bir CHP’liye yan baksa’’ 

idamını isteyecek olanlar! Hakaret ak partiye oy verenlere edilince özgürlük havarisi kesiliyor. Hakaret edene hangi duygularla sahip çıktığınızı biz çok iyi biliyoruz. CHP’nin özgürlük, insan hakları, ifade özgürlüğü gibi istekleri yok! Kendilerinden olmayanın özgürlüğünü kısıtlama isteği var. Siz, milyonlarca AK Partiliye hakaret edenleri protokolde ağırlayıp bize meydan okuyamazsınız.”



 

Kendilerine de mecliste terörist denildiğini, züppe denildiğini belirten İnan, bu tehditleri sinek vızıltısı olarak değerlendirildi; “Geçtiğimiz haftalarda mecliste bize terörist demeye kalktılar.

Sosyal medyada züppe demeye kalktılar. Sokakta seçmenimize ağza alınmayacak hakaretler ediyorlar! Ya siz bizi ne sanıyorsunuz! Bugün burada bu kadar kalabalığız. Ama bilin ki milyonlarız milyonlar! Bizi yıllarca merhum Adnan Menderes’in idam fotoğraflarıyla tehdit edenler yenemedi…siz sinek vızıltıları ile mi yeneceksiniz!” 

 

Kendilerine, inançlarına, Recep Tayyip Erdoğan’a yöneltilen hakaretlere karşı; “Şu saatten sonra değerlerimize, inancımıza, demokrasimize ve en önemlisi Cumhurbaşkanımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’a dil uzatırsanız karşınızda göreceğiniz ilk gençlik ak gençlik olacak!” dedi.

 

Milletvekili olduğu gün yemin ederek İzmir’e hizmet edeceklerine söz verdiklerini belirten İnan; “Biz milletvekili seçildiğimiz gün yemin ettik. Tuzu kurulara, kalbur üstülere, seçkinlere şirin gözükmek için seçilmedik dedik. İzmir’de yaşayan, İzmir’in arka sokaklarında yaşayan, çocuklarımız için, annelerimiz için, çile çeken insanlarımız için çok çalışacağız dedik. İzmir’in 5 km derinliklerine girdiğimizde gördüğünüz İzmir bambaşka. Bu şehri 25 yıldır yönetenler başarısızlıklarının ve beceriksizliklerinin konuşulmasından rahatsız oluyorlarsa… daha fazla rahatsız edeceğiz! Siz İzmirlilerin yıllarını heba ettiniz ve etmeye devam ediyorsunuz!” dedi.

 

İzmir’e kaybettirenlerle mücadelelerinin devam edeceğinin altını çizen İnan; “Körfez temizliğinden trafiğe, ulaşımdan altyapıya, şehircilikten çevreye kadar her alanda İzmir’e kaybettirenlerle mücadelemiz sonuna kadar mertçe devam edecek. Emin olun ki eleştirilmekten rahatsız olanlarda birazcık mahcubiyet olsaydı İzmir bu hale gelmezdi.” dedi.

 

Konuşmalarında geçtiğimiz haftalarda devam eden İzmir yangınlarından da bahseden İnan; “Yangınlar çıktığında bakana ulaşamadık diye yalan söyleyenler bugün çıkıp elimizi uzatıyoruz diyebilecek kadar pervasızlıkla konuşabiliyor! İzmir yangınını söndüremediniz! Biz vekillerimizle sahada koştururken tek bir cümle duyduk! İtfaiye gelmedi. İtfaiye gelmedi. İtfaiye gelmedi! Hadi bize inanmıyorsunuz. Dükkanı evi yanan İzmirlilere de mi inanmıyorsunuz! kral çıplak beceremiyorsunuz! Madem söndürdünüz! Öyle olsaydı itfaiye daire başkanınıza ödül verirdiniz! Ama emekli ettiniz. Daha neyi konuşuyorsunuz!” dedi.

 

İnan, konuşmalarında İzmir Körfezinin durumundan da bahsederek birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapalım diyerek çağrıda bulundu “Biz Türkiye’nin 81 ilini hiçbir zaman ayırt etmedik.! fakat körfeze yıllardır kanalizasyon ve atık suları temizlemeden döküyorlar. Bugün çıkmış biz kirlettik ama bakanlık temizlesin diyebilecek kadar büyük bir aymazlık içerisinde! Bu şehri düşünüyorsa çıkar gelir yanımıza, birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yaparız! Asli görevini yerine getiremeyenler oturduğu yerden sağa sola buyruklarını ileterek bu şehre bir şey kazandıramazlar!”



 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.